SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Västerås SK
vs
Sandvikens IF
Västerås SKvsSandvikens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 mars, 14:30
Plats:Solid Park Arena
Herr: Inför Västerås SK-SIF
2018-03-23 14:41
Foto: Mikael Nord, arkivbild
Med seriepremiären bara två veckor bort reser Sandvikens IF till Västerås för möte med storsatsande VSK, seriefavoriten i Norrettan 2018.
SIF är sedan några dagar hemkomna från Barcelona och ett träningsläger som gav fina planer och en bra match mot Falkenberg, men kanske inte lika många soltimmar och plusgrader som man hade hoppats på. Nu är det dags att kasta sig in i allvaret igen, då seriepremiären mot Umeå 7 april bara är två veckor bort.
Nästa uppgift blir lika tuff som de senaste rödvästarna haft. Västerås SK hymlar inte med målsättningen inför säsongen 2018, och efter att ha varit topptippade i flera år utan att lyckas nå hela vägen fram går nu de grönvita all in för att klubben ska spela Superettan 2019. En redan stark trupp med på Division 1-nivå vassa namn som Simon Johansson, Karwan Safari och Calle Svensson har under vintern kryddats med förre detta Djurgården-spelaren Brian Span och duktige målvakten Anton Fagerström. Västerås är hungriga på framgångar, vilket återspeglas i truppbygget.

Senaste mötet lagen emellan väcker goda minnen i Sandviken. 2017 års sista serieomgång, SIF skulle säkra kontraktet via minst en poäng hemma på Jernvallen mot VSK. Gästerna tog ledningen och ledde med 0-1 i paus, men via mål av Jens Åberg, Namir Alispahic och Irhan Smajic vände SIF till 3-1 och tog de poängen som krävdes för att spela Division 1 även 2018.

Läget i truppen inför helgen är inte helt spikat ännu. "Som vanligt" efter träningsläger brukar en trupp drabbas av lite skador och sjukdomar i varierande grad och det har varit lite mindre folk än vanligt på veckans träningar. Vi kan räkna bort Marcus Hägg och nye Emil Bellander med skador, och frågetecken finns även för Rene Makondele, Christoffer Aspgren och Kalle Jansson på grund av mindre skador och sjukdomar.

Allvaret närmar sig, härligt! Matchen sparkar igång på Solid Park Arena i Västerås lördag 24 mars klockan 14.30. Matchen streamas även av Mittmedia.

Forza SIF!

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 16/6 17:00
2 - 0  
 
 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI