SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Gamla Upsala SK
4 - 0
Sandvikens IF
Gamla Upsala SK4 - 0Sandvikens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 augusti, 13:00
Plats:Gamlis IP
Tävling:
Matchnummer: 000222090
Samling:11:00
Dam: Gamla Uppsala SK - Sandvikens IF
2018-08-18 16:42
Foto: Elin Nord
Damerna fick återigen se sig besegrade.

Gamla Uppsala - Sandvikens IF


1-0 gusk 9’

2-0 gusk 34’

3-0 gusk 56’

4-0 gusk 82’


Hanna Sundin 

Klara Spångberg - Maja Hansson - Wilma Englund

Nellie Johansson - Maria Laschka - Wilma Näslund - Vilde Öygard

Brooke Murphy 

Gloria Douglas - Janina Mähler 


Byten -

Fanny Östergård > Vilde Öygard

Ebba Axelsson > Maria Laschka

Wilma Johansson > Brooke Murphy

Emmi Engelaar > Nellie Johansson


Till ett fint naturgräs på Gamlis IP kommer damerna en perfekt lördag. Gräset är grönt och himlen är blå och damerna ska göra allt för att få matchen att bli röd. 

Det finns inga dåliga förutsättningar vilket betyder att det enda som kommer avgöra denna kamp är rödvästarnas inställning och attityd på planen. 


Första halvlek

En tuff start med ett bra tryck från GUSK resulterar i 10e minuten i ett öppet skott från yttre straffområdslinjen som går stenhårt in i ena gaveln. 1-0 GUSK.


Damerna som idag formaterat sig 3-4-1-2 har svårt att hitta positionerna och GUSK ser större ut fysiskt än rödvästarna. 


Damernas första chans kommer i 25e minuten när Wilma Näslund får ett inspel utanför straffområdet och skjuter precis över ribban. Det är svårt för sandvikarna att låsa fast högre upp i plan och det känns allmänt ostrukturerat. Janina Mähler och Vilde Öygard byter position för att öka effektiviteten. 


I 34e minuten efter en periods spel på mittplan uppstår en tilltrasslad situation i röda straffområdet, damerna får inte bort bollen och GUSK sätter dit 2-0 när bollen dyker ner bakom Hanna Sundin i målet. 


Efter 40 min formaterar Coach Larsson om till 4-4-2 och flyttar Vilde Öygard tillsammans med Nellie Johansson på ytterbacken med Klara Spångberg och Wilma Englund. 

Janina Mähler spelar på mitten med Wilma Näslund, Maja Hansson och Maria Laschka. Gloria Douglas och Brooke Murphy flyttar ihop på forward.


Dubbla skador på Uppsalas trupp tvingar dem till två byten vid två tillfällen i första halvlek. 


Andra halvlek

Vilde Öygard kliver av och ersätts av Fanny Östergård i halvlek. Båda lagen är klara långt innan domarna kommer ut och det blir en lång väntan innan matchen kan blåsas igång igen.


Den nya formationen ger ett nytt spel och rödvästarna börjar trycka på med spel på båda kanterna. Skillnaden synts redan efter 5 minuters spel.


Efter 56 minuter kommer GUSK till ett anfall efter en frispark på mittplan. Yttermittfältaren slår in ett inlägg efter backen från vänster och rödvästarna står på hälarna. En kvick gul GUSK spelare sticker fram framför backen och lägger i 3-0.


Hanna blir liggandes kvar på plan efter en kollision med en GUSK spelare och håller sig för huvudet. Verkar okej efter en koll men får kylas efter matchen. 


4-0 kommer i 82a minuten men matchen känns punkterad långt innan dess. Rödvästarna sliter men individuellt och det lönar sig inte idag. Många olika formationer som inte ger resultat och det är ett knäpptyst omklädningsrum varje spelare kommer till efteråt. 


Damerna laddar om och tar lärdom av GUSK:s spelvändningar och långbollar som sitter rätt placerade idag. En välspelad match från deras sida. 


Nästa match spelas borta mot Selånger FK 

Lördag den 25/8 kl 14.00<< Tillbaka

Kommande matcher
Lör 2/3 14:00
Spelade matcher
 
 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI
SOCIALA MEDIER