SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Sandvikens IF
2 - 0
Bele Barkarby FF
Sandvikens IF2 - 0Bele Barkarby FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 september, 14:00
Plats:Jernvallen 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000222113
Samling:12:00
Dam: nu fick damerna revansch när Bele kom på besök
2018-09-15 18:48
Foto: Mikael Nord
Kaffe kaka fjärde raka för damerna

Sandvikens IF - Bele Barkarby FF 2-0 (0-0) 


1-0 Gloria Douglas 68’

2-0 Demi Pierre 69’


Lotten Fahlberg

Nellie Johansson - Therese Svensson - Wilma Englund - Johanna Engström

Maja Hansson 

Demi Pierre - Klara Spångberg - Maria Laschka - Wilma Näslund 

Gloria Douglas 


Byten:

Maria Laschka > Brooke Murphy 

Therese Svensson > Vilde Öygard 

Demi Pierre > Janina Mähler 


Avbytare:

Brooke Murphy

Janina Mähler 

Maria Danielzon Larsson

Fanny Östergård

Hanna Sundin 

Ebba Axelsson 

Tuva Forsvall 

Emmi Engelaar 

Vilde Öygard 


Första halvlek


Bele ser ut att komma med ett starkt lag och testar sig fram tidigt. Den första riktigt farliga situationen ska däremot rödvästarna ha på en hörna som klara slår in och som sedan blir till att bollen hålls kvar i straffområdet i flera sekunder i försök på försök på försök att få den in. Det som klassiskt kallas för gröt. Utan resultat dessvärre men möjligheten fanns till alla olika målskyttar. 


Efter ca 15 spelade så känns det som att det som kommer avgöra dagens match är vilka som orkar längst. Det är en bra och jämn kamp så långt och Bele får sin första hörna för matchen. 

Den tar de röda vara på och kontrar med Gloria Douglas, Maja Hansson och Wilma Näslund i spetsen. Däremot utan resultat. 


I matchminut 18 får Therese Svensson ett av sina drömläge på frispark. Vi vet att hon har bra fot och i rätt läge men tyvärr är Beles målvakt rätt placerad och kan rädda. 


Bele får en lika frispark i samma läge minuten efter och Lotten Fahlberg får inte fast grepp på skottet men röda rensar ut till hörna och kan rädda upp situationen. 


Efter 25 minuter kommer  Bele på en kontring, vilket känns vara deras grej för matchen så långt och deras forward kommer i stort sett ensam mot Lotten. Men hon gör sig stor och kommer ut bra och täcker skottet. 


Det radas inte av farliga målchanser från något håll men stundtals kommer det situationer som blir händelserika med resultatlösa.


En tillbakanick från en Belespelare gör att det håller på att bli ett självmål men bollen rullar precis utanför stolpen till en till röd hörna. Även Bele kan då rädda upp situationen. 


Strax innan halvlek börjar Sandvikarna slarva i passningarna och allt hänger på individuella prestationer. Kanske ska halvtidsvilan ge mer resultat?


Andra halvlek 


Bele gräver sig fast tidigt i första och har många möjligheter på frisparkar och hörnor i närheten av målet. Rödvästarna har tur och Lotten Fahlberg gör det bra i målet. 


Det blir ett avbrott efter 55 minuter pågrund av knäskada på en Belespelare, fundersamt om man får spela vidare trots behandling på plan och inte lär kliva av förens domaren säger till att det är okej? 


Johanna Engström kommer med fart i ett bra läge från kanten och blir stoppad. Får frispark, en bra slagen men nickad utanför stolpen. 


Dubbla situationer i Beles straffområdet gör det fundersamt för Sandvikarna, Gloria Douglas får en tryckare i ryggen och Wilma Näslund får fötterna försvunna. Men inget beslut. Kontringen blir farlig för Bele som lägger bollen just bredvid stolproten, utanför. 


Runt minut 65’ har Bele både ett skott i ribban och en frispark i bra läge och skapar just för stunden med farliga situationer. 


68’ Gloria Douglas bedömer en situation från mittplan och ser Beles målvakt. Skjuter och 1-0 dyker ner från Gloria Douglas fot in i målet. 


Demi Pierre får vittring efter att sett Gloria Douglas mål, skjuter från ett riktigt taskigt läge och får till en skruv som går in bakom Beles målvakt. 2-0.


Lotten Fahlberg kommer ut när en Belespelare får komma och driva boll mot mål. Lotten Fahlberg går ut hårt och spelaren flyger i luften utav Lottens satsning. Rött tycker belespelarna men domaren väljer gult. 

Frisparken utanför. 


I 89onde minuten får Bele ett bra frisparksläg och utnyttjar den bra, däremot är Lotten Fahlberg riktigt bra i målet och slänger sig åt rätt håll. En riktigt fin räddning som hon räddar nere vid stolproten igen. 


5 tilläggsminuter visar dagens domare på. 


Avslut på avslut på avslut hamnar damerna i en situation som återigen blir grötig och ger möjligheter för många spelare att få göra mål men inte heller här går bollen i. 


Rödvästarna försöker hålla ut och hålla boll så mycket det går sista minuterna. Blockar boll så mycket det går och söker sig ner mot hörnflaggorna. 

Signalen väntas ut och damerna tar 3 nya poäng.


Nästa match spelas borta Lördag den 22/9 mot Korsnäs på bortaplan.<< Tillbaka

Kommande matcher
Lör 2/3 14:00
Spelade matcher
 
 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI
SOCIALA MEDIER