SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Uppstart - viktig information!
2019-05-16 10:01

Sandvikens IF F-2011/2012 har nu kommit igång med fotbollsträningarna och vi är nu ca 20 tjejer vilket är glädjande. Vi tränar på torsdagar kl. 17.00 - 18.00 på Scoutplan Jernvallen. Sista träningen för vårsäsongen är torsdag 27 juni och första träningen för höstsäsongen är torsdag 15 augusti.


Bli medlem:


Ni som vill börja spela fotboll i laget eller ni som ännu inte anmält er som medlem kan göra det på följande länk:


http://www.sandvikensif.se/form/Default.asp?ID=46863 


Träningskläder:


Det finns klubbkläder att köpa och Intersport är vår leverantör där ni kan prova ut storlekar om ni är i behov av det. Ni köper sedan träningskläderna via följande länk:


https://team.intersport.se/sandvikens-if


Registrera er gärna också som klubbmedlem hos Intersport och välj Sandvikens IF som din förening. Du som privatperson får mellan 2-6 % i bonus och vald förening får ytterligare 3 % på alla köp. Ni registrerar det här:


https://www.intersport.se/club-intersport/


Sammandrag:


Vi håller på och se över olika alternativ för att anmäla oss till ett par sammandrag med matcher. Vi återkommer med information kring detta.


Vi ses på träningarna, hälsar


Tränare Sara Svensson

Tel: 070-622 27 83  

sara.svensson@sandvik.com


 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI