SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Ackreditering

Sandvikens IF välkomnar media till våra matcher. Vänligen meddela er ankomst senast 2 dagar innan match via kontaktinfo nedan. Vi har begränsat med pressplatser inomhus så vi kan bara garantera de som i förväg anmält sin ankomst, dvs först till kvarn. Vi har förståelse för att det ofta är snabba ryck som gäller och det är inte alltid möjligt att planera sin ackreditering i förväg. Vi gör alltid vårt bästa för att ordna ackreditering och plats i pressrummet även för den som inte kan att ansöka i tid – men då utan att kunna lämna någon platsgaranti.

 

Pressplatser

På Jernvallen finns 6 pressplatser inomhus centralt i läktaren. På dessa platserna finns eluttag och möjlighet att koppla upp sin dator på internet med egen medhavd nätverkskabel. Inget trådlöst nätverk finns.

 

Följande är välkomna till våra mediautrymmen
Sportjournalister med giltig presslegitimation.
Övriga journalister efter anmälan av det medieföretag man representerar.
Utöver detta kan Sandvikens IF tillåta ackreditering efter en individuell prövning.

Vi ber er vara beredda på att vid förfrågan kunna styrka era uppgifter.

Pressrummet i läktaren har 6 arbetsplatser.

 

Fotografer

Förfrågan om tillfällig fotografackreditering lämnas senast två dagar före aktuell match.

För fotografer gäller bricka plus fotoväst.

 

Information

Ingång för media sker i frikortsluckan, där man anmäler sin ankomst och hämtar ut sin förbokade ackrediteringsbricka. Pressrummet öppnar 90 minuter innan matchstart och är öppet 60 minuter efter matchslut. Ackrediteringsbrickan skall återlämnas när man går för dagen. Den lämnas till den pressvärd som är på plats eller på den arbetsplats man använt om värd inte är närvarande. Vi bjuder på en enklare fika innan matchen och i pausen och kaffe efter matchen.

Vid förfrågan kan spelare besöka pressrummet direkt efter matchen innan de går till omklädningsrummet. Frågan ställs till pressvärd.

Presskonferens/träff med tränare och utvalda spelare sker 15 minuter efter slutsignalen. Presskonferens sker i Sandvikens IF:s klubbrum inne i Göransson Arena. Ingång till klubbrum sker i spelargången. Klubbrummet är på vänster sida, före omklädningsrum nr 8.

 

Ingen media tillåts inne i Sandvikens IF:s omklädningsrum utan särskilt godkännande från tränare/lagledare. Gästande lag avgör själv hur man vill göra och den kontakten tas direkt mellan media-representanter och motståndarlag.

 

Norr om Göransson Arena finns en stor parkering, infart från Sätragatan. Det finns även en parkering mellan ishallen och fotbollsarenan, infart sker via Hamngatan. Den parkeringen är mindre men närmare. Inga speciella pressplatser finns på parkeringarna.

 

Kontakt/ansökan om ackreditering

 

Entré/ackrediteringsansvarig

Tomas Karlsson

tomas@sandvikensif.se 

076-027 14 59

 

Pressvärdar och evenemangsansvariga:

Jonas Andersson

070-1411945

jonas@sandvikensif.se

 

Krister Parling

073-236 88 61

parling@sandvikensif.se 

 

Anders Eriksson

070-633 74 84

anders.eriksson@sandvikensif.se


Varmt välkomna till Jernvallen!

 
JACKPOTCHANSEN
MATCHBILJETTER
FRAMTIDSSUPPORTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI
HUVUDPARTNER
GULDPARTNERS
BINGOLOTTO
SOCIALA MEDIER