SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Ungdom

Ungdomsverksamheten omfattar både flickor och pojkar i åldrarna 4 - 14. Åldrarna 7 - 14 bedrivs i lagverksamhet och åldrarna 4 - 6 år i fotbollsskola. Fotbollsskolan Mini-Sif är grunden i verksamheten och det är genom den vi sedan startar upp nya lag till kommande år. 

Verksamheten 15 - 19 år skall bedrivas elitinriktat med utbildade tränare och bra träningsmöjligheter. Vi skall verka för att göra fotbollen attraktiv och bli första val mot andra idrotter. Vi skall vara ett föredöme för Västra Gästriklands upptagningsområde för att locka talangerna till oss.

 

Ungdomsverksamheten bedrivs på Jernvallsområdet.

 

Sandvikens IF bedriver ett samarbete med Bessemerskolan, i detta samarbete kan eleven/spelaren välja fotboll som individuellt val från årskurs 2 inom ramen för kursen idrott- och hälsa specialisering.

Ansvarig för detta är föreningens akademichef och vid frågor kontakta akademichef Perra Nordström via följande mejladress: par@sandvikensif.se

 

Vid andra frågor angående ungdomsverksamheten kontaktas  Jonas Andersson 070-1411945

jonas@sandvikensif.se

 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI