SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SIF International är ett samhällsprojekt tänkt att motarbeta utanförskap samt främja integration och samarbete för i första hand hitflyttade äldre ungdomar och vuxna från hela världen med olika bakgrund, kulturella skillnader och religionstillhörighet. I projektet SIF International samlas man för att på ett lättsamt, roligt och relativt enkelt sätt överbrygga motsättningar och nå gemensamma uppsatta mål. Tillsammans skapar vi en idrottslig gemenskap samtidigt som man känner en delaktighet i en stor förening.

Tanken och syftet är att på ett bra sätt kunna erbjuda en rolig sysselsättning där man får chansen att träffa andra människor på ett avslappnat vis. Detta borde bidra till en bättre och snabbare anpassning till Sverige och Sandviken. Fokus ska vara på att ha kul och kanske kunna släppa sina bekymmer för en stund. 


Inomhussäsongen hägrar
2018-11-05 05:35
Efter en välförtjänt vila på fyra veckor är det snart dags för oss att återuppta träningen. Det ser vi framemot och förhoppningsvis är vi återställda efter en lång säsong med två lag och många matcher.

Den 12 november börjar vi att träna igen och vi är anmälda till Sandviken Futsal Cup med både lagen samt till Bilma Cup där har vi också med både lagen.

Följ oss gärna på Facebook:

Forza SIF International!
International tappar återigen i första halvlek.
2015-06-28 13:51


Första halvlek präglades mycket utav felpass av båda lagen. Inga speciella farligheter skapas av något lag. International tappar dock fokus sista 5 min och 3 misstag leder till 3 snabba mål av Ockelbo. 
Andra halvlek kommer vi ut mycket mer taggade och trycker ner Ockelbos försvarslinje mycket bra. SIF International skapar en del lägen men får ej utdelning. Ockelbo får full utdelning på 2 lägen och 0-5 är ett faktum. Vi fortsätter att spela vårt spel och får till slut utdelning genom bra samarbete av våra 2 anfallare Mustafa som nickskarva till Hussein som löper ifrån sin försvarare och gör mål. Matchen slutar 1-6.

//SIF International, tillsammans som en familj
Förlust i hemmapremiären.
2015-06-16 14:05
Hemmapremiären börjar bra där vi har mycket boll och skapar en del lägen. Bl.a. ett läge där bollen dansar på mållinjen som vi inte får in. Vi är starka på vänsterkanten och kommer fram i banan väldigt bra. Vi får en frispark i väldigt bra läge där kapten för dagen Mahmoud förvaltar på det bästa sättet och 1-0 är ett faktum. Efter målet ändrar Sif International taktik och spelar mer defensivt. Ockelbo 2 har mer boll men skapar inga farligheter. De får dock 2 straffar på slutet varav en skjuts utanför och en väldigt tveksam straff i min 44 som de gör mål på. 
2 min in i andra halvlek byter 2 Sif spelare självmant p.g.a. trötthet. Och så såg det ut resten av halvleken, flera skador och byten där konditionen inte räckte till helt enkelt. Ockelbo tar över matchen helt och skapar flera lägen och gör även 6 mål i andra halvlek. 

Ett otroligt tappert kämpande SIF matchen igenom dock där mest beröm ska gå till backlinjen som gav inte upp. Vi förlorar på att vi inte orkar hålla ihop lagdelarna. 
Vi tar med oss första halvlek men även den andra halvleken där det syntes klart och tydligt vart problemet sitter.

SIF International, tillsammans som en familj!!
Team Ovansjö flera nummer för stora.
2015-06-09 09:45
Uppvärmning i Gestrike Hammarby inför matchen mot Team Ovansjö.
Det blev en jobbig match för International för International på Måndagskvällen då man förlorade med 9-1 mot Team Ovansjö. Resultatet ljuger inte utan Ovansjö var bättre på nästan alla positioner utom några ljusglimtar i dom rödvita.
Att vi förlorar och ibland med för stora siffror är inget som bekymrar, resultaten kommer att bli bättre. vi måste fokusera på att lära oss att prestera bättre, att vara ödmjuka med jaget och mot laget.   
Vi får smälta förlusten, lära oss av våra misstag och fortsätta träna. 

//SIF International, tillsammans som en familj!!  
Ny förlust för SIF International.
2015-05-26 00:05
Det blev en ny förlust för SIF International på den ojämna gräsmattan i Hedesunda. Domaren hinner inte ens blåsa igång matchen när Hedesunda slår en långboll som seglar över SIF försvaret och en av deras anfaller avslutar kliniskt i mål. SIF är nervösa i början men tar över matchen ju mer den lider och skapar ett par riktigt farliga lägen utan resultat. Hedesunda spelar mycket på kontring och får betalt. Första halvlek slutar 4-0 till hemmalaget. Efter en del byten i halvlek så kommer SIF ut med pondus och bestämdhet. SIF äger andra halvlek och lyckas även göra 2 mål. Bortalaget har flera fina kombinationer. 

Flera spelare var besvikna på resultat dock väldigt nöjda med att vi vinner andra halvlek med 1-2. Slutresultat vart 5-2 till hemmalaget, ett oavgjort resultat hade nog varit mer rättvist.
Grabbarna i laget skötte sig utmärkt på planen och visade klar förbättring mot senaste matchen. 
Nya tag imorgon på träningen!
//SIF International, tillsammans som en familj!!!
SIF Internationals match uppskjuten.
2015-05-18 14:27
SIF Internationals match mot SAIK/Forsbacka Måndag den 18/5 är uppskjuten, datum ej satt.
Förlust i första matchen för International.
2015-05-11 23:32
Det blev en klar förlust i seriepremiären för SIF International. 9-0 (4-0) blev slutresultatet.
Starten på matchen är jämn och lagen byter mycket boll med varandra på en ganska studsig vårgräsmatta. VI är nära att bryta igenom några gånger genom ett par fina omställningar och hade med lite flyt kunnat ta ledningen med både 1 och 2-0. Ju längre halvleken går så tar Huge över mer och mer och leder efter första halvlek med 4-0.
Andra halvleken är det i stort sett bara försvar som gäller för oss då Huge inte slår av på takten alls utan kör på och vi blir rejält tillbakatryckta och släpper in 5 bollar till.
Härligt att se alla i laget som sliter matchen igenom, även fast de står 9-0 i sista minuten så visar alla hjärta och ger allt för att de inte ska bli 10.
Kanske blev de några mål för mycket men vi förlorade matchen mot ett klart bättre lag.

Det är ändå en fantastisk känsla vi har i kroppen efter matchen. För även om vi förlorade idag så lärde vi oss väldigt mycket och för många i vårt lag så var de fösta gången man spelade match på "riktigt". Nu är vi igång och packar ner de vi lärde oss idag i kunskapsryggsäcken och siktar på nästa träning och match.  

//SIF International, tillsammans som en familj!!! 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
FRAMTIDSSUPPORTER
SIFSHOP
HUVUDPARTNER
OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDPARTNERS
BINGOLOTTO
SOCIALA MEDIER