SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Syrianska FC
1 - 0
Sandvikens IF
Syrianska FC1 - 0Sandvikens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 juli, 16:00
Plats:Södertälje Fotbollsarena
Tävling:
Matchnummer: 000011115
Samling:15:00
Herr: Inför Syrianska FC - Sandvikens IF
2018-07-07 22:11
Foto: Mikael Nord, arkivbild
På söndag är det dags för sista omgången av första halvan av Division 1 Norra då vårt herrlag beger sig till Södertälje Fotbollsarena för andra gången i år. Den här gången är det för möte med Syrianska FC som ifjol åkte ur Superettan.

Syrianska parkerar på en tredjeplats i tabellen efter två raka bortasegrar mot Akropolis och Sollentuna, båda med uddamålet.


Matchvinnare senast mot Sollentuna blev Mathias Ranégie som är ett av Syrianskas flera namnstarka nyförvärv inför säsongen. Även Martin Mutumba och Sebastian Rajalakso med meriter från spel utomlands och Allsvenskan anslöt inför seriestarten.


För Sandvikens IF:s del kom så den efterlängtade hemmasegern i den senaste omgången då laget efter en stark prestation slog Akropolis med 3-0. En rakt igenom bra match där alla spelare gjorde helgjutna insatser.


Inför matchen på söndag så återkommer Kalle Jansson och Gustav Thörn i truppen efter de hjärnskakningar de drabbats av de senaste veckorna. Rasmus Eriksson är fortsatt skadad och Jakob Hjelte är inte heller tillgänglig. En ny spännande match väntar dit Sandvikens IF kommer med stärkt självförtroende efter den senaste segermatchen.  


Avspark söndag 8 juli kl 16:00 på Södertälje Fotbollsarena. Forza SIF!


Matchen rapporteras direkt på Livescore:

https://www2.svenskfotboll.se/livescore/#?date=2018-07-08&game=3801985

 

Samt webbsänds live på följande länk: 

https://www.ettanplay.se/live/5929 



<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/4 13:00
1 - 0  
 
 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI