SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Sandvikens IF
0 - 2
Umeå FC
Sandvikens IF0 - 2Umeå FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 oktober, 14:00
Plats:Jernvallen 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000011212
Samling:13:00
Herr: Umeå för svåra på Jernvallen
2018-10-21 23:39
Umeå FC blev för svåra för SIF-herrarna. Foto: M Nord.
Mötet mellan Sandvikens IF och Umeå FC slutade med bortaseger 0-2 (0-0) efter två mål på tre minuter i början av den andra halvleken. Det var första förlusten på hemmaplan för SIF sedan flytten tillbaka till Jernvallens A-plan.

Matchen var jämn med utan vassa målchanser fram till gästerna gjorde 1-0 i den 56:e minuten. När så 2-0 kom bara tre minuter senare var dagen förstörd för vårt hemmalag.


- Beslutsamheten och kvalitén var större hos motståndarna från minut 1 men jag tycker ändå vi kom in i matchen och gjorde den helt jämn fram till deras ledningsmål, sade SIF:s tränare Pelle Olsson efter matchen.


- Båda målen kom till på liknande sätt där vi inte hade press på bollen och blev för glesa i straffområdet när bollen spelades in. Annars var vårt försvarsspel bra men vi hade alldeles för svagt passningsspel och för många missade möjligheter när vi vann bollen. Jag tror att skillnaden framförallt låg i att vi mötte ett lag som fortfarande har vittring på kvalplatsen medan vi inte är inblandad i någon kamp om någon avgörande tabellplacering, avslutade Pelle.


SIF kom till spel utan skadade trion Hellström, Bellander och Nordin och när dessutom Jacob Hjelte tvingades gå ut efter en halvtimmes spel var de offensiva alternativen i truppen få. I slutet av matchen grävdes det fram några skottlägen men någon reducering kom aldrig.


Nu återstår tre lördagsmatcher på raken för SIF. Närmast väntar BK Forward borta på 27/10 kl 13.00 innan den sista hemmamatchen spelas lördag 3/11 mot Syrianska FC. Serien avslutas sedan för vår del med bortamatch mot Sollentuna på bortaplan.


Matchfakta Sandvikens IF-Umeå FC 0-2 (0-0)


Mål: 56:e 0-1 Henrik Millbert 59:e 0-2 Seif Kadhim

Varningar:  Marcus Hägg och Gustav Thörn

SIF:s lag: Markström – Persson (Åberg 86), Thörn, Mård, Hansson – Naiwo (Aspgren 78), Koidan, Lindgren, Rafael –Hägg, Hjelte (Makondele 32) Ej spelande ersättare: Jansson, Abed och Dahlqvist

Publik: 361



<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI