SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Emilias minnesfond

Den 3 juli 2022 gick Emilia Bergh tragiskt bort i en bilolycka på väg hem från fotbollscup i Borlänge. Emilia som älskade fotbollen och att vara med sina vänner, lämnade ett stort tomrum efter sig och satte ett stort avtryck i klubben där hon avslutade sin alldeles för korta karriär.

 

Hennes drivkraft till att alltid vilja träna, vara mån om sina lagkompisar och alltid göra sitt bästa vill vi ska leva vidare genom att uppmuntra tjejer som älskar fotboll och gör sitt bästa varje dag för att fortsätta utvecklas och vara en bra lagkamrat. 

Därför instiftade Emilias familj tillsammans med oss i Sandvikens IF ett stipendium till Emilias minne. 

 

Stipendiet skall delas ut till en flickspelare i klubben som visar precis det som beskrev Emilia:
En bra lagkamrat med en hög träningsmoral och en vilja att utvecklas.

 

Föreningen kommer årligen tillsammans med ledare inom flicklagen nominera några av de som passar in på dessa kriterier och slutligen välja ut en av dessa tillsammans med Emilias familj. 

Stipendiet består av ett bidrag på en summa pengar som uppmuntran till spelaren att fortsätta att kämpa och drömma för att bli så bra just den spelaren har ambitionen till.

 

Stipendiet delas ut vid en match i anslutning till årsdagen för olyckan årligen.

 

Ni som vill vara med och hjälpa Emilias Minnesfond att växa för att fortsätta uppmärksamma flickspelare får gärna bidra till fonden genom att skänka valfritt belopp till: 

Swish 123 464 19 08

 

Tack 


Johan, Elias och Sandvikens IF

 

Stipendiater:

2023 Freja Olen 

 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI