SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

 

BAKGRUND PRIVATA SPONSORER

 

Steg 1, start hösten 2014:

 

Elitprestationsprojekt #2018…

Hösten 2014 startade föreningen i samarbete med supporterklubben initiativet/projektet #2018 med syfte att skapa intresse, medel och möjligheter för vårt herrlag att ta steget upp i seriesystemet inför 100-årsjubileumet. Projektet skapade direkt stort intresse och fick över 100 personer och företag att bidra till utvecklingen.

 

Steg 2, start hösten 2017:

 

…fortsättning med #2020

I samma anda och med bibehållet intresse förlängdes initiativet på enklast möjliga sätt till projektnamnet #2020 under hösten 2018. Syftet denna gång var att föreningen skulle etablera sig på stabil division 1-nivå och börja titta uppåt mot nästa nivå. Så gott som samtliga som var med tidigare förlängde sitt deltagande i #2020 och nya intressenter har tillkommit. Föreningen har nu nått målet med att ha ett herrlag på stabil division 1-nivå och vill fortsätta resan uppåt.

 

Under hela resan från 2014 till 2020 har initiativet handlat om herrlaget. Under samma tid har vårt damlag haft en närmast osannolik utveckling då man från starten 2016 i division 3 tagit stora steg mot eliten med spel i Elitettan säsongen 2020. Under samma tid har även ungdomssidan utvecklats positivt med ökat antal aktiva medlemmar, engagerade ledare och goda kamrater. Vi har under några år byggt grunden för en akademi som ska ge mer kvalitativ utbildning av våra ungdomar. Här ser vi goda möjligheter att bli mer självförsörjande till våra representationslag i framtiden.

 

Föreningens stora arbete i vårt närområde med att skapa delaktighet och inkludering i samhället har också under den här tiden tagit enorma kliv och fått namnet Framsteget. Framsteget är en fantastisk verksamhet som aktiverar stora delar av Sandvikens ungdomar i olika aktiviteter dagligen och som skapar många arbetstillfällen för ungdomar som för första gången kan skriva in ett jobb i sitt CV.

 

Vi har under resans gång med #2018 och #2020 sett ett stort engagemang och identifierat ett intresse av att vara med och bidra till samhällsutveckling på lokal nivå. Det syntes inte minst under initiativet ”1000 passningar” där vi fick flera hundra nya medlemmar som på ett föredömligt sätt hjälpte oss att lyfta, uppmärksamma och visa uppskattning till olika vårdenheter som slet under den värsta tiden i Corona-pandemin samtidigt som vi gav våra näringsidkare i kommunen extra intäkter.

 

Steg 3, start januari 2021:

 

FRAMTID FÖR PRIVATA SPONSORER

 

Ny produkt, SIF Framtidsupporter

Steg 3 lanserades 2021 i vår ambition att öka intresset för att göra HELA föreningen starkare och ger privatpersoner möjlighet att på ett smidigt sätt vara med och bidra till framtiden för våra ungdomar, representationslagen dam och herr samt Framsteget. Vi kallar det Framtidssupporter. Här kan privatpersoner vara med och bidra till att vi kan fortsätta vara en stor samhällsaktör som skapar bra cuper och evenemang, delaktighet och stora värden för människor i vår närhet samt ge oss möjlighet att ha starka representationslag. Vi erbjuder två nivåer/alternativ för Framtidssupporter.

 

FRAMTIDSSUPPORTER

 

Framtidssupporter Bas: 99 kr/månad

·         Avtalstid säsongsvis (kalenderår), du är med så länge du vill och tycker att föreningen levererar

·         Informationsbrev (e-post) från ordf./klubbchef/sportchef/tränare

·         Erbjudanden och inbjudningar till event arrangerade av föreningen

·         Rabatter från föreningens partners i Medlemsrabatten, rabatter hittas i förenings-appen och partnerplattformen via hemsidan

·         Förtur till förköp av framtida matchbiljetter, exempelvis cupmatcher

·         Dekaler som visar ditt stöd; nummerplåtshållare till bil och vanlig dekal

·         Exklusivt framtagen produkt med tryck

·         Fri entré en dedikerad match per säsong (Framtidssupporter-matchen)

·         Inbjudan till träff med tränare och spelare inför säsong

·         Inbjudan till träff med tränare efter säsong (vid avslutningsfest)

 

 

Framtidssupporter Plus: 189 kr/månad

          Allt som ingår i Bas    

·         Säsongskort dam och herrlag, seriematcher 

·         Exklusiv förtur till seriematcher vid publikrestriktioner med begränsad publik

·         Deltar i utlottning av signerade matchtröjor från våra representationslag efter säsong

 

När du registrerat dig kommer du att kontaktas av kansliet för att bestämma den betalningsform du vill ha. Olika betalningsalternativ finns, hela beloppet på en gång eller 12 månaders delbetalning på faktura för den kategori man anmält (Bas eller Plus) via kort eller swish. Vi jobbar på att kunna ha en smidig betallösning via kortbetalning månadsvis som ersätter fakturor, liknande abonnemang som för Spotify och tidningsprenumerationer.

 

Anmälan till Framtidssupporter Bas och Framtidssupporter Plus gör du via den HÄR länken.

  

Vid pandemi- eller andra restriktioner: Framtidspartner Plus (säsongskort) har förtur till matcher om viss publik tillåts. Träffar med tränare och spelare före, under och efter säsong genomförs endast med det antal personer som tillåts från myndigheter så länge eventuella restriktioner tillämpas.

 

I och med att vi nu gör dessa supporterpaket tillgängliga via vår hemsida kommer vi att ha alla samlade i ett supporterregister för utskick, erbjudanden, säsongskort och annat. SIF Framtidssupporter är precis vad det låter som, en löpande produkt som kommer att finnas flera år framöver och där man kalenderårsvis, enkelt och frivilligt, förlänger sitt avtal vid intresse och där vi lägger till intressant innehåll löpande för alla att ta del av.

 

För att ta del av det mesta av innehållet, vara med från början och för att eventuellt dela upp betalningen månadsvis, skicka in din anmälan så snart du kan. Alla som anmäler sig får automatiskt ett digitalt medlemskort i SportAdmin-appen (laddas ner gratis där appar finns) där man kan ta del av Medlemsrabatten, där våra partners erbjuder rabatter i sina butiker för våra medlemmar. Rabatterna hittas här: Medlemsrabatten

 

Var med oss i vår strävan att göra SIF ännu starkare, bättre, vackrare och mer intressant i framtiden!

 

Vi tackar för allt stöd!

 

Vid frågor, kontakta:

Sandvikens IF Marknad                                        Administration, betalningsfrågor

Krister Parling: parling@sandvikensif.se                 Christina Loquist: kicki@sandvikensif.se

Jonas Andersson: jonas@sandvikensif.se 

 
FRAMTIDSSUPPORTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI
HUVUDPARTNER
GULDPARTNERS
BINGOLOTTO
SOCIALA MEDIER