SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandvikens IF
Fotboll

Sandvikens IF
Sandvikens IF bildades 6 juli 1918. Matchdräkten är röd/vit tröja, vita byxor och röda/vita strumpor. 

 

Sandvikens IF strävar efter att förena den idrottsliga verksamheten med ett stort socialt ansvar för barn och ungdomar. Föreningens förhoppning är att i samarbete med kommun och näringsliv finna och ta initiativ till nya former för de ungas fostran och skapa lockande alternativ till fritidssysselsättningar. Föreningens målsättning på såväl kort som lång sikt är att bidra till att Sandviken skall vara ett bra alternativ för alla - ung såväl som gammal - att bo och verka i.

 

Representationslaget Herrar spelar i Superettan vilket är svensk fotbolls andra nivå.

Representationslaget Damer spelar i Div 1 Norra vilket är svensk fotbolls 3:e nivå.

 

Ungdom

Verksamheten 15 - 17 år skall bedrivas elitförberedande med utbildade tränare och bra träningsmöjligheter. Vi skall verka för att göra fotbollen attraktiv och bli första val mot andra idrotter. Vi skall vara ett föredöme för Västra Gästriklands upptagningsområde och vara en attraktiv förening att utbildas i.

 

Ungdomsverksamheten omfattar både pojkar och flickor i åldrarna 4 - 19 år. 7 - 19 år bedrivs i lagverksamhet och 4 - 6 år i fotbollsskola, Mini-Sif. Mini-Sif är grunden i verksamheten och det är igenom den vi sedan startar upp nya lag till kommande år.

 

Social verksamhet

Föreningen bedriver en stor verksamhet i samhället utanför fotbollen, läs mer på www.framsteget.org 

 

Cuper

Föreningen bedriver två stora cuper i Göransson Arena, läs mer på www.goranssoncup.se 

 
MATCHBILJETTER/SÄSONGSKORT
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDPARTNERS
FRAMTIDSSUPPORTER/RABATTER
SIF SHOP INTERSPORT
SIF SHOP RAVELLI